Foto: EPA/BRITTA PEDERSEN

Barbara Brokoli, producentkinja filmova o Džejmsu Bondu, otkrila je da se novi film o agentu 007 neće skoro snimati. Ona je objasnila da se ne žure i da će rad na narednom ostvarenju početi tek 2025. godine jer žele ozbiljno da rade na scenariju "koji će biti potpuno vaskrsnuće Bonda".

Brokolijeva, koja kreira Bond franšizu sa svojim polubratom Majklom Dži Vilsonom, izjavila je da još uvek pokušavaju da izaberu naslednika Danijela Krejga i da ne žure da to urade, prenosi „Gardijan“.

Nagovestila je i neke velike promene kada je reč o likovima u novom filmu o Bondu, i navela da je moguće da u naredni deo uvrste agenta MI6. Usred glasina o tome ko će postati sedmi glumac koji će igrati Bonda, Brokoli je insistirala da trenutno nemaju nikoga u trci za ovu ulogu.

Foto.PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

– Niko nije u trci. Razmišljamo u kom pravcu ćemo ići i još uvek samo razgovaramo o tome. Ne postoji scenario i ne možemo ga smisliti dok ne odlučimo kako ćemo pristupiti sledećem filmu, jer je to, zaista, reinvencija Bonda. Ponovo otkrivamo ko je on u stvari i za to je potrebno vreme. Rekla bih da je snimanje za najmanje dve godine – rekla je Brokoli.

Krejg je napustio franšizu nakon pet filmova, završivši sa prošlogodišnjim „Nije vreme za umiranje“. Taj film je zaključio Krejgovu trku neuobičajenim finalom, nečim što je podstaklo spekulacije o budućnosti franšize, a neki su sumnjali da će filmovi morati da se vrate u Bondovo detinjstvo ili rane špijunske godine.

Brokoli je ranije potvrdila da će novi Bond sigurno biti muško, a u trci na kladionicama ostaju i dalje Tom Hardi, Henri Kavil, Idris Elba, Bridžertonov Rege-Žan Pejdž i Ričard Maden.

Bonus video: Crnac, žena ili neko treći – ko će biti novi Džejms Bond?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare