Kamerni ansambl „No boundaries duo” Foto: Istorijski muzej Srbije

Kamerni ansambl "No Boundaries Duo", koji čine sopran Branislava Podrumac i pijanista Milivoje Veljić, nastupiće 27. januara u Istorijskom muzeju Srbije u okviru ciklusa koncerata "Muzikom kroz muzej", saopšteno je iz ove institucije.

Na repertoaru koncerta „Dua bez granica“, koji se održava povodom Savindana u organizaciji ovog muzeja i udruženja „Unica Art“, biće dela kompozitora Kloda-Mišela Šenberga, Eduarda di Kapue, Nina Rota, Nina Ferera, Eugena Doga i Frančeska Sartorija.

Rezervacije mesta za sedmi po redu nastup u okviru ciklusa „Muzikom kroz muzej“ su obavezne zbog epidemioloških mera, a cena karte obuhvata i ulaz na aktuelnu izložbu „Od bidermajera do Mediale – Slikarstvo 19. i 20. veka u Istorijskom muzeju Srbije“.

Svi oni koji ne budu u prilici da prisustvuju koncertu moći će da ga pogledaju već sledećeg dana, 28. januara na Jutjub kanalu Istorijskog muzeja Srbije, gde se nalaze i snimci svih nastupa prve i druge sezone ciklusa „Muzikom kroz muzej“.

Osobenost koncerata u okviru ciklusa „Muzikom kroz muzej“ jeste i izvođenje po jedne numere iznenađenja srpskih kompozitora iz muzičke arhivske građe Istorijskog muzeja Srbije.

Bonus video:

Glas, dirka, bas

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar