Foto: Foto Tanja Drobnjak

Bitef Polifonija, prateći program festivala, otvara se u ponedeljak 20.09. od 15 časova u ,,Parobrodu", interaktivnom predstavom "Igra za život - Igra za planetu - Zemlja". Ove godine u svom programu Bitef Polifonija ima šest predstava i tri dijaloške platforme koje su okrenute mladima i bitnim društvenim temama, kažu organizatori.

Bitef Polifonija, prateći program festivala, otvara se u ponedeljak 20.09. od 15 časova u ,,Parobrodu“, interaktivnom predstavom „Igra za život – Igra za planetu – Zemlja“. Ove godine u svom programu Bitef Polifonija ima šest predstava i tri dijaloške platforme koje su okrenute mladima i bitnim društvenim temama, kažu organizatori.

Bitef Polifonija trajaće od 20. do 24. septembra, a publika će imati priliku da vidi šest predstava, da učestvuje u razgovorima posle predstava, ali i da se uključi u tri dijaloške platforme u okviru kojih će se govoriti o temama podstaknutim predstavama sa posebnim fokusom na važnost i značaj umetnosti u životu i njenoj osnažujućoj moći u vremenima krize.

Foto:Šabačko pozorište/Promo

Programi se održava u četiri prostora: Ustanovi kulture „Parobrod“ na Dorćolu, Dorćol Platz-u, Malom pozorištu ,,Duško Radović“ i Teatru „Vuk“ i svi programi su sa početkom od 15 časova.

Program će se održati uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera, uz održavanje bezbedne distance u gledalištima kao i obavezno nošenje zaštitnih maski, saoptili su organizatori.

Otvoren glavni program dvostrukog izdanja festivala BITEF:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar