Foto:Dragan Mujan/Nova.rs; Zoran Lončarević/Nova.rs; Nemanja Jovanović;

Društvo „Koraci“ organizuje humanitarni koncert 19. decembra u Kombank dvorani, u cilju prikupljanja novca za ljude koji su ostali bez krova nad glavom u razornom zemljotresu na Baniji. Cilj je da se sakupi donacija makar za dve čvrste kuće na Baniji, što je oko 30 000 evra. Na koncertu će nastupiti Zoran Predin, Ida Prester, Kralj Čačka, Nataša Tasić Knežević i gosti iznenađenja,

Na Baniji, skoro godinu dana nakon razornog zemljotresa nije počela gradnja nijedne kuće. Serija potresa od decembra prošle godine delimično ili potpuno je razorila 90% objekata na području Banije. Oni koji su imali sreće, dobiii su stambene kontejnere od 15 kvadratnih metara koji se leti ne mogu rashladiti, a zimi se ne mogu zagrejati. U mnogim kontejnerima živi i po pet osoba – svaki član porodice ima po tri kvadrata na raspolaganju.

Foto:Promo

Društvo za održivu budućnost – Koraci iz Srbije je od trenutka kada su stigle vesti da je Petrinju, Glinu i Sisak pogodila serija snažnih zemljotresa koja je izazvala velika razaranja i ljudske žrtve, u saradnji sa tamošnjim institucijama, organizacijama civilnog društva i pojedincima organizovalo prikupljane pomoći za stanovništvo pogođeno ovim zemljotresima.

„Zbog toga smo odlučili da organizujemo humanitarni koncert 19. decemra u Kombank dvorani, kako bismo prikupili novac makar za dve čvrste kuće, što je oko 30 000 evra. Na koncertu će nastupiti Zoran Predin, Ida Prester, Kralj Čačka, Nataša Tasić Knežević i gosti iznenađenja, dobra muzika i dobar provod su zagarantovani – za portal Nova.rs kaže Marko Oljača – predsednik društva „Koraci“. „Pozivam građane da kupe karte, a kompanije i pojedince da doniraju novac za izgradnju kuća“ – poručuje Oljača.

Foto: Promo

Karte za koncert se mogu kupiti preko Tickets, GIGS TIX servisa i na blagajni Kombank dvorane.

Novčana donacija se može uplatiti na sledeć broj računa.
Društvo za održivu budućnost – Koraci
Mlatišumina 19/6, Beograd
Svrha uplate: Pomoć zemljotresom razorenim mestima na području Petrinje, Gline i Siska
Broj dinarskog tekućeg računa: 160-6000000768419-94
Šifra plaćanja – 189 (donacije)

Bonus video – Boda Ninković: Muzikom ne prizivamo prošlo, želimo da se vrati normalno vreme

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar