Grupa Silente
Grupa Silente Foto:Luka Stanzl/PIXSELL

Silente dolaze u Dom omladine sa novim singlovima, i upravo objavljenim spotom i pesmom pod imenom "Idi" koji će se naći na njihovom novom, četvrtom studijskom album.

Hrvatska muzička senzacija i jedan od najpopularnijih hrvatskih bendova nove generacije, dubrovački sastav Silente, nastupiće 21. maja u sali „Amerikana“ Doma Omladine Beograda, saopštili su organizatori.

Silente dolaze u Beograd sa novim singlovima, i upravo objavljenim spotom i pesmom pod imenom „Idi“ koji će se naći na njihovom novom, četvrtom studijskom album. Nakon što je sa „Navečer se srca lome“ počela sjajna nova faza Silentea, nastavljena je velikim singlovima „Mene moje uši lažu“, „Nikada ovako“, kao i „Poljubi me za kraj“ koji su se našli na listama najizvođenijih pesama u Hrvatskoj.

U godinu su ušli sa velikim uspehom, „Poljubi me za kraj“ osvojila je nagradu Zlatnog studija Jutarnjeg lista za pesmu godine, nagradu Cesarica za rok hit godine, dvostruku nominaciju za Porina, a Silente je osvojio i nagradu Top.hr za grupu godine.

Ulaznice po ceni od 1100 dinara su u prodaji na svim mestima Tickets.rs a već je prodato više od 50% kapaciteta dvorane.

Bonus video: Kurt Kobejn – Prerani odlazak vanserijskog muzičkog genija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar