Foto: Promo/UK Stari grad

Predstava "Holivudski san" koju su po motivima komada „Kamenje u njegovim džepovima Meri Džons režirali i u njoj igraju Dušan Matejić i Miloš Đurović zakazana je za večeras, sutra i prekosutra u Ustanovi kulture Stari grad.

„Holivudski san“ je komedija sa elementima melodrame o dvojici mladića, statista na snimanju holivudskog filma na Kopaoniku, koji žele da da promene svoj život i postignu nešto veliko u životu.

„Boško i Mirko, siromašni i jednostavni ljudi, susreću se sa velikom filmskom mašinerijom koja ih u početku fascinira, a zatim počinju da upoznaju i njene druge strane“, navodi se u opisu predstave.

Dušan Matejić i Miloš Đurović u ovom komadu igraju po sedam različitih likova i „bez suvišnih scenskih elemenata, čistom glumačkom igrom, baš kao kad se deca igraju (ozbiljno i sa radošću), dopuštajući gledaocu da prisustvuje različitim transformacijama glumca koje se odvijaju pred njim sada i ovde“.

Muziku za predstavu uradio je Bratislav Vasilić, kostime Ana Milojković, dizajn svetla Gordana Pantelić, a vizuelni program Milena Popović i Jelena Mitrović.

Predstave sve tri večeri, s obzirom na nove mere protiv širenja koronavirusa, počinju od 18 sati.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar