Foto: Brent Perniac / ADMedia / Profimedia

Gorda Luisa (65), suosnivača pank rok grupe Teenage Head, policajci su pronašli mrtvog u njegovom stanu u Hamiltonu u Ontariju. Njegov sin Džonaton Luis je uhapšen i optužen za ubistvo.

Kanadski pank rok gitarista Gord Luis pronađen je mrtav u svojoj kući u Ontariju nakon što ga je navodno ubio njegov 41-godišnji sin, prenosi „Dejli mejl“.

Policija je navela da je Gord bio mrtav dva ili tri dana pre nego što su ga policajci pronašli jer u početku nisu mogli da ga identifikuju zbog ‘nivoa raspadanja’ tela, prenosi CBC Hamilton.

Detektivka iz Hamiltona Sara Bek rekla je da je policija posetila Gordov stan nakon što im je rečeno da je na adrese različitih medija poslat niz mejlova sa informacijom o mrtvoj osobi.

Gordov brat Brajan rekao je za Si-Bi-Si da je porodica „razorena“ njegovom smrću.

„To je gubitak voljenog brata i veoma komplikovana situacija“, rekao je on. Brajan je opisao Gorda kao ‘nežnog, umetničkog i muzički inspirativnog, punog ljubavi i odanog’.

Policija je saopštila da izgleda da su Gord i Džonaton živeli zajedno.

„Džonaton je uhapšen ubrzo nakon što je policija stigla u stambenu zgradu“, rekla je detektivka, dodajući da je on živeo u stanu koji je pripadao Gordu.

Bonus video: Evo kako sada izgleda lav Nikola koji je par dana plašio Budvu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar