Foto: Justin Ng / Avalon / Profimedia

Frontmen benda Šejn Mekgovan odao je počast "finom momku i velikom prijatelju", koji je umro u Londonu u ponedeljak, prenosi "Gardijan".

Članovi benda su objavili na Tviteru da su „ožaložćeni i da su ostali bez reči“.

Objavljujući crno-belu fotografiju na kojoj Hant drži futrolu za gitaru, odali su mu počast citirajući tekst njihove pesme „Love You Till the End“, koju je napisao Hant. Citirali su: „Znam da želiš da me čuješ kako dolazim do daha / volim te do kraja.”

Frontmen grupe Pogs, Šejn Mekgovan, opisao je Hunta kao „sjajnog prijatelja i odličnog basistu“ u svojoj posveti pokojnom kolegi iz benda.

„Veoma mi je žao što je Deril preminuo, bio je zaista fin momak i odličan prijatelj i odličan basista“, napisao je Mekgovan na Tviteru. „Svima će nam nedostajati.“

Muzičar i tekstopisac Deril Hant je rođen u Hempširu 4. maja 1950. Pre nego što je počeo da svira bas u Pogsima 1986. godine, bio je deo pab rok grupe Plummet Airlines and the Favourites.

Bio je uključen u kasniji rad benda inspirisanog Keltima, uključujući njihov album iz 1988. „If I Should Fall from Grace with God“, koji je uključivao božićni hit „Fairytale of New York“.

Hant je bio prisutan u njihovom radu sve do njihovog poslednjeg albuma, „Pogue Mahone“ iz 1996. On je imao zasluge za brojne njihove pesme.

Bonus video – Luna park: Svako jutro dobro jutro – receptura za dugovečnost

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar