Foto: Warner Bros

Manifestacija "Futoško kulturno leto" počinje sutra u Novom Sadu, a za posetioce je pripremljen raznovrstan program - koncerti, predstave, radionice za decu i odrasle, kao i prikaz filmskih hitova.

Na platou Kulturnog centra sutra u 19 časova počinje radionica za decu „Vešte ruke i baloni“, na kojima će najmlađi naučiti kako se prave figure od balona, a nakon radionice, pozorište Teatrilo premijerno će izvesti predstavu „Plivajte sa nama“.

Istog dana, u Domu kulture Branko Ćopić u 19 časova počinje koncert Muzičkog centra Plej, a ulaz na programe je besplatan.

U utorak, na Svetski dan muzike, uz najlepše dečje ljubavne pesme i uručenje nagrada i priznanja najuspešnijim mladim autorima na Konkursu „Ljubav nije samo reč“ nastupaju mladi muzičari Kreativnog M Kutka sa Tatjanom Savatić.

U sredu počinje ovogodišnji „Letnji maskenbal“, a u četvrtak posetioce očekuje koncert Ansambla narodnih pesama i igara KC „Mladost“ Futog.

Svi ljubitelji filmova moći će da u petak pogledaju dva najnovija hita- „Priče iz skrivenog grada: Drvo želja“ za one mlađe, a za starije- film o muzičkoj legendi „Elvis„.

Istog dana, roditelje budućih đaka prvaka očekuje radionica „Nauči me kako da čitanje bude lako“.

„Futoško kulturno leto“ održava se ove godine 21. put, u organizaciji Kulturnog centra „Mladost“ Futog i Udruženja građana „Not hope wish“.

Bonus video: Glas, dirka, bas

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar