Ekskluzivni video – Edi Grant: Beograde, hvala na muralu

Kultura 17. jun. 202010:46 > 12:02
Podeli:
Foto: Printscreen video Nova.rs

Hvala onome ko je oslikao mural sa mojim likom i hvala gospodinu Tomislavu Peterneku što ga je fotografisao i uključio tu sliku u svoju izložbu. Hvala svim ljudima u Beogradu i Srbiji, poručio je muzičar Edi Grant nakon što je prvi put video svoj portret oslikan na zidu u centru Beograda.

– Zdravo, ja sam Edi Grant i želim da uputim velike pozdrave svim svojim prijateljima, fanovima, porodici širom sveta u vreme ove veoma ozbiljne pandemije. Nadam se da ćemo uspeti da je se otarasimo, nakon ovih nekoliko nedelja koje smo proveli u izolaciji. Da, i ja sam bio u izolaciji. Srećom, imam dovoljno prostora ovde, ali bilo je teško, dovoljno teško jer niko nije mogao da mi dođe, a posebno niko bez maske na licu – kaže Edi Grant u video poruci svojim prijateljima i ljubiteljima njegove muzike u Srbiji.

– Putovao sam širom sveta, video sam razne stvari, a jedna od stvari koja me je veoma zaintrigirala, a dolazi iz zemlje sa kojom imam veoma bliske veze i prema njoj gajim simpatije i prijateljstvo – Srbije. Iz Beograda, o kom sam napisao veoma zanimljivu pesmu pre dosta godina. To je navelo nekog umetnika da nacrta veliki mural na ulici, jer sam uvek bio na ulici, ali ne na muralu i ne u Beogradu – kaže poznati muzičar.

Grant se zahvalio autorima murala, kao i fotografu Tomislavu Peterneku.

– Učili su me kao dete da je, kad god neko uradi nešto za tebe, najbolje samo zahvaliti mu se. Zato želim da se zahvalim toj osobi, muškarcu ili ženi, koja je uradila taj fantastični mural u Beogradu. Hvala vam što ste izdvojili vreme da uradite tako nešto za mene. Takođe bih voleo da se zahvalim gospodinu Tomislavu Peterneku, doajenu fotografije u Beogradu, u Srbiji, što je izdvojio vreme da fotografiše, među svim tim sjajnim muralima u Beogradu, i mulal s mojim likom i da ga uključi u svoju izložbu, koju je fotografisao Mića Nikolić, moj dobar prijatelj. Hvala vam svima mnogo, hvala ljudima u Beogradu, u Srbiji. Hvala ljudima širom sveta koji kupuju i slušaju moju muziku, koji misle lepo o meni. Hvala vam svima i čuvajte se – poručio je Edi Grant.

Komentari

Vaš komentar