Foto:Nebojša Babić

Alternativni bend E-Play objavio je spot za naslovnu pesmu sa albuma "Sloboda" u kom se kao specijalna gošća pojavljuje glumica Sloboda Mićalović.

Sloboda Mićalović, poznata po brojnim ulogama u pozorištu i filmovima poput “Zone Zamfirove”, “Na Mlečnom putu” ili “Koreni”, prvi pu se pojavila u spotu nekog benda u svojoj karijeri.

„Prva asocijacija za poziv koji je usledio Slobodi je bilo njeno ime, koje je isto kao i ime naše pesme, ali nam je jako bilo važno to što je dobra glumica i ono što nosi svojim dosadašnjim radom. Jako je lepo sarađivati sa glumicom koja se i dalje razvija, koja je svakim danom sve bolja, koja i dalje iskreno voli umetnost i veoma je za nju požrtvovana“, kaže Maja Cvetković, pevačica i basistkinja benda E-Play.

Spot sniman u januaru u prostoru Muzeja grada Beograda završen je ovih dana, a članovi benda E-Play kažu da su razmišljali da li uopšte da ga objave u trenutku kada se cela planeta bori protiv koronavirusa.

„Na kraju smo shvatili da, ako bar nekome u ovakvom trenutku donesemo radosti za ova četiri minuta – mi smo nešto doprineli. A što se tiče same slobode, tek sada, u ovom trenutku, kada izlazimo iz kuće samo do prodavnice, vidimo njeno pravo značenje, ali nadam se da će biti svetlosti na kraju tunela. U ovom trenutku je jako važno da ostanemo samodisciplinovani i da ostanemo kod kuće“, poručuje Maja Cvetković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram