Miki Manojlović u filmu "Previše lično" Foto: Promo/Taramount film

Romantična komedija "Previše lično" češko-slovačke koprodukcije, u kojoj igraju i srpski glumci Predrag Miki Manojlović i Branislav Trifunović, naći će se na domaćem bioskopskom repertoaru od 4. februara, najavljeno je iz distributerske kuće "Taramaunt film".

Tvorci uspešnog filma „Sve ili ništa“, koji je u slovačkim bioskopima pre dve godine videlo 338. 000 gledalaca, snimili su komediju „Previše lično“ prema istoimenoj knjizi bestseleru književnice Evite Tvardzik Urbaníkove.

Režiju filma potpisuje Marta Ferencova. Češkom ženskom triju u glavnim ulogama (Eliška Balzerova, Tatijana Dikova i Petra Hžrebíčkova) pridružili su se slovački glumci Luboš Kostelni i Marijan Mitaš, hrvatski Janko Popović Volarić i srpski glumci Branislav Trifunović i Predrag Miki Manojlović.

Branislav Trifunović u filmu „Previše lično“ Foto: Promo/Taramount film

Film govori o tri žene koje ujedinjuje prijateljstvo, muškarac i mala petogodišnja devojčica.

Simona (Tatiana Dikova) obnavlja svoj život nakon što se razvede i njen sin odluči da živi s ocem. Natalija (Petra Hrebíčkova) ljubav nalazi u udovcu s ćerkicom i predanom bakom.

A Eva (Eliška Balzerova), iako penzionerka, saznaje da njena ljubav uključuje i onu partnersku, a ne samo ljubav prema unuci. Ovo je kratak siže filma o ljubavi prema muškarcima, deci, sebi, o odgovornosti za one koje volimo…

Romantična komedija „Previše lično“ od 4. februara na repetoaru je u bioskopskom lancu „Sinepleks“ u Beogradu, potom u Kombank dvorani, bioskopima Roda, Takvud, Sinegrand kapitol Park Rakovica, Sinestar Ada mol, Fontana. U Novom Sadu prikazivaće se u bioskopima Arena, Sinepleks promenada, Sinestar, kragujevačkoj Sinepleks plazi, Sinepleksu i Vilinom gradu u Nišu, kao i u Zrenjaninu, Pančevu, Subotici, Kraljevu, Užicu, Čačku, Leskovcu, Šapcu, Gornjem Milanovcu, Mladenovcu, Vrnjačkoj Banji, Trsteniku, Vrbasu…

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar