Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Pozorište na Terazijama organizuje audiciju za uloge Aleks i Glorije i baletske igrače u čuvenom mjuziklu "Flešdens" u režiji Vladana Đurkovića. Prijavljivanje je od ponedeljka 14. juna do srede 16. juna u terminu od 11 do 15 časova, saopšteno je iz ovog teatra.

Vest o početku rada na ovom mjuziklu još u februaru nam je otkrio Aleksandar Đaja, upravnik ovog pozorišta, koji je najavio da će sa „Flešdensom“ započeti novu sezonu.

Na audiciju se mogu se prijaviti glumice, kao i studentkinje završne godine glume, starosti do 33 godine, glas – sopran. Za ulogu Aleks, potrebno je pripremiti song „Next step“, a za ulogu Glorije „Chameleon Girls“ i „Gloria“, uz zadatu koreografiju koja će biti uvežbavana na raspisanim probama. Numere se izvode uz klavirsku pratnju, na engleskom jeziku. Takođe, audicija je raspisana i za ženske i muške baletske igrače.

Prilikom prijavljivanja, kandidati dobijaju sve neophodne materijale. Pripreme za audiciju će biti organizovane 19, 20. i 21. juna a obuhvataju pevačke i koreografske probe. Raspored kandidata za pripreme, kao i za samu audiciju, biće objavljen u petak 18. juna na sajtu Pozorišta na Terazijama.

Audicija će se održati na sceni ovog teatra i to za uloge Aleks i Glorije u sredu 23. juna od 11 časova, a dan kasnije u istom terminu za baletske igrače.

Početak rada na predstavi planiran je za kraj avgusta, a premijera za kraj oktobra 2021. godine.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar