Foto: Promo

Sinhronizovana animacija "Duša", nominovana za Zlatni globus i prva ove godine koja dolazi iz Dizni i Piksar studija u režiji Pita Doktera, od 4. marta naći će se na domaćem bioskopskom repertoaru.

Dvostruki laureat Oskara Pit Dokter gledaoce u ovom animiranom filmu upoznaje sa simpatičnim učiteljem muzike, Džoom Gardnerom, kome u originalnom izvođenju glas pozajmljuje američki glumac i muzičar Džejmi Foks.

Džo dobija retku priliku da svira u najboljem džez klubu u gradu, ali jedan nesmotren korak odvešće ga sa ulica Njujorka u neobično okruženje gde nove duše dobijaju svoju ličnost pre nego što dođu na Zemlju. Odlučan da se vrati svome životu na Zemlji, Džo se udružuje sa Dušom 22, koja nikad nije razumela privlačnost ljudskog iskustva.

Dok Džo očajnički pokušava da joj pokaže šta je to lepo u vezi sa življenjem i sam otkriva odgovore na važna pitanja, kratak je sinopsis ovog ostvarenja.

Scena iz filma

U domaćoj sinhronizaciji filma glasove su pozajmili glumci Hadži Nenad Maričić, Jelena Trkulja, Milena Predić, Jovana Jelovac Cavnić…

Ostvarenje „Duša“ (Soul) nominovano je u dve kategorije (za najbolji animaciju i najbolju originalnu muzičku partituru) za prestižne nagrade Zlatni globus, koja će biti dodeljene 28. februara.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar