Marinika Tepić, Aleksandar Vučić
Foto: Filip Krainčanić/Nemanja Jovanović/Nova.rs

Potpredsednica Stranke slobode i pravde i prva na listi koalicije "Ujedinjeni za pobedu Srbije" Marinika Tepić obratila se predsedniku Aleksandru Vučiću prilikom posete Požarevcu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Vučiću, džaba se kriješ iza Dijane Hrkalović preko koje si kontrolisao Belivuka da ti obavlja prljave poslove! Nije sama upala u MUP i oni rekli: gde si, Dijana, kućo stara! Ti si je potpisom imenovao! I nećeš se izvući! U Požarevcu ima smeštaj za sve vas! Ovi divni ljudi to znaju!“, poručila je Tepićeva Vučiću na društvenoj mreži Tviter.

Nosilac opozicione liste „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ na parlamentarnim izborima Marinika Tepić izjavila je sinoć da je cilj da se posle izbora zaustave haos i podele u zemlji i da se građanima vrati normalan život. Tepićeva je na predizbornom skupu opozicione koalicije u Požarevcu rekla da su naslovne strane režimskih medija, na kojim su ih napadali, na kraju pokazale da su tvrdnje koje je iznosila bile istinite i da je bila u pravu.

Prema njenim rečima, predsednik Srpske napredne stranke i Srbije Aleksandar Vučić je napadima na tu opozicionu grupaciju samo prikrivao svoje tragove i veze sa kriminalcima i pokušavao da sve vezano za kriminalnu grupu Veljka Belivuka prebaci na nekadašnju državnu sekretarku Ministarstva unutrašnjih poslova Dijanu Hrkalović, za čije imenovanje je dao saglasnost.

„Ja mu poručujem – nećeš se izvući, ni ti ni drugi iz prvog i drugog kruga odgovornosti“, poručila je Tepić.

Ona je dodala da će nova vlast, kad pobedi, znati kako lustrirati te ljude.

BONUS VIDEO: Marinika Tepić o novoj epizodi Savamale, izazovima u kampanji i planovima posle izbora

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)