vip virtuelna prodavnica
Foto: Nevena Dimitrijević/Nova.rs

Jedva si se dovukao kući s posla, toliko si umoran od prevoza da nemaš snage ni za šta, posebno ne da se spremaš i opet ideš napolje. A planirao si da konačno kupiš nov telefon jer je krajnje vreme da se stari menja. I onda pomisliš kako bi bilo ideallno da se nekako teleportuješ u prodavnicu i očas posla sve završiš. Možda deluje nestvarno, ali i to je moguće. Od danas u Srbiji postoji prva virtuelna prodavnica.

Prva virtuelna prodavnica na teritoriji Srbije, koju je kreirala kompanija Vip mobile, otvara svoja digitalna vrata u petak 22. maja u devet časova ujutru. Biće to potpuno novo inovativno iskustvo jer će korisnici moći da u realnom vremenu zavire u radnju, ali bez izlaska iz kuće, već preko računara i mobilnog telefona. Posebnu draž svemu daje to što vas, čim se upustite u istraživanje ovog noviteta, kroz interakciju uživo dočeka ljubazni prodavac. Mahnuće vam i lepo vas pozdraviti, s tim što on vas neće videti kao vi njega, pa se možete sasvim opustiti. Taj vaš lični savetnik kazaće vam sve što vas zanima – koje pripejd i postpejd pakete možete da odaberete, kako funkcioniše koji telefon, koju sve opremu možete da nabavite u Vip prodavnici, a pomoći će vam i da obavite onlajn kupovinu. Dakle, s njim ćete se sve fino dogovoriti, a par dana kasnije ono što ste pazarili stiže vam na željenu adresu – bilo da je to nov telefon, tablet, ugovor o novom broju i paketu, neka dodatna oprema…

vip virtuelna prodavnica
Foto: Nevena Dimitrijević/Nova.rs

Procedura je vrlo jednostavna, a pogodnosti su razne. Kad na Vipovom sajtu pristupite onlajn prodavnici, unećete svoj broj telefona i nakon toga savetnik će vas kontaktirati putem jednosmernog video poziva. On će vam pomoći pri kupovini kao da ste zaista u Vip centru, a da se pritom niste ni mrdnuli s kauča. Potrebni su vam samo telefon, računar ili tablet, ukoliko želite bolji prikaz prodavnice i pristup internetu.

Stoga je Vip virtuelna prodavnica savršena kombinacija onlajn kupovine i odlaska na stvarno prodajno mesto. A do pre samo nekoliko godina delovalo je da je ovako nešto posve nezamislivo.

Pročitajte još:

„Pre nekoliko dana Narodna banka Srbije je objavila da je onlajn kupovina u Srbiji 80 odsto veća nego u istom periodu prošle godine. Iako se čini da su nas nedavne okolnosti uvele u prisilnu digitalizaciju, verujem da smo već bili spremni da veliki deo obaveza i aktivnosti preselimo u digitalni svet. Ujedno, to je i logičan nastavak razvoja i unapređenja poslovanja kompanije Vip mobile, koje je od početka usmereno na tehnološke inovacije koje doprinose daljem razvoju digitalnog društva“ izjavio je Dejan Turk, generalni direktor Vip mobile i A1 Slovenija.

Ista ponuda kao i u običnoj prodavnici

Prva virtuelna prodavnica u našoj zemlji, dimenzija 50 kvadratnih metara, biće smeštena u biznis centru Navigator, korporacijskom sedištu kompanije Vip mobile i ponudiće korisnicima isti asortiman proizvoda koji se nalazi na svim Vip prodajnim mestima. U prodavnici će u svakom trenutku na raspolaganju biti tri prodavca, a radno vreme šopa će biti od devet časova ujutru do 21 sat uveče svakog radnog dana.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)