Besplatan PHP kurs za celu Srbiju

IT 17. mar. 202109:47
Podeli:
Foto:Shutterstock

IT Bootcamp, besplatna i neprofitna škola programiranja na nivou cele Srbije otvorila je prijave za besplatan IT kurs Razvoj veb stranica (PHP). Proces prijavljivanja je u toku, a završava se u nedelju 28.03.2021. godine.

Kurs će omogućiti polaznicima da sami kreiraju vebsajt koristeći PHP, skriptni jezik koji se koristi prvenstveno za izradu dinamičkih veb stranica i veb aplikacija, piše Startit. Kurs je namenjen polaznicima bez programerskog predznanja, ali je potrebno da kandidati poseduju računarsku pismenost.

Nakon završenog kursa, polaznici će moći samostalno da naprave funkcionalan vebsajt i programiraju koristeći PHP, a naučiće i da koriste hosting i domen.

Kurs odgovara tržišnim potrebama i praktičnom radu, uz dodatne pripreme polaznika za predstavljanje kompanijama.

Pročitajte još:

IT Bootcamp je škola osnovana od strane individualnih donatora iz dijaspore poput Petra Markovića, a izvodi se u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac. IT Bootcamp i ranije je organziovao besplatne kurseve, u Beogradu i Nišu, kao i kurseve besplatne prekvalifikacije za ljude s područja Kosova i Metohije.

Od osnivanja 2018. godine do danas, 49 odsto polaznika kurseva je dobilo posao u IT kompanijama. Cilj škole je da pruži besplatno znanje populaciji koja nije imala priliku da se formalno obrazuje u sferi informacionih tehnologija.

Više informacija, kao i prijava, može se videti na sajtu www.itbootcamp.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar