Nemačka je sa velikim ambicijama dočekala Euro 2020 na oproštaju od Joakima Leva od selektorskog mandata tokom kojeg su ponovo postali prvaci sveta.

PROČITAJTE JOŠ:

Sve je brzo palo u vodu kada je Humels u 20. minutu postigao efektan autogol u pokušaju da spreči Kilijana Mbapea da zatrese mrežu Manuela Nojera.

Francuska je došla do prednosti koja se ispostavila dovoljnom za pobedu u derbiju kola i grupe F.

Postigla je Francuska još dva gola do kraja utakmice koji su poništeni zbog VAR-a pa je izbegnuta katastrofa Nemaca na domaćem terenu.

Iako je Humels odigrao odličnu utakmicu u kojoj je dobijao duele, presecao lopte, spasao čist gol, i diktirao tempo iz zadnje linije, ali je jedan detalj bio dovoljan da sve propadne.

A derbije velikih ekipa kakve su Nemačka i Francuska rešavaju upravo detalji. Pritom, deluje da su upravo detalji išli naruku Nemačkoj, jer su Francuzima u drugom poluvremenu poništena dva gola zbog ofsajda.

Humels je zaustavio Mbapea rizičnim uklizavanjem s leđa čak u 78. minutu kada sudija nije pokazao na belu tačku. Sve u svemu, Nemačkoj nula, Francuskoj tri boda, Humelsu meč po kom će ga uvek pamtiti ako Nemačka omane na ovom prvenstvu.

Gde gledati EURO 2020

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko. (Promo)

Utoliko više jer je ovo selektoru Joakimu Levu poslednje prvenstvo, pa u Humelsov autogol može da stane i breme očekivanja 83 miliona Nemaca, ali i poslednjih dana Levove zaostavštine na klupi „pancera“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (1)