Engleskim navijačima zabranjen ulaz na meč protiv Ukrajine

Podeli:
Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Engleskim navijačima koji budu doputovali u Rim na utakmicu četvrtfinala Evropskog fudbalskog prvenstva protiv Ukrajine biće zabranjen ulaz na stadion zbog ograničenja koja su na snazi u Italiji zbog koronavirusa.

PROČITAJTE JOŠ

Italijanska ambasada u Londonu saopštila je da zbog restrikcija u vezi sa korona virusom u zemlji, „svako ko je bio u Velikoj Britaniji u prethodnih 14 dana, bez obzira na nacionalnost i prebivalište, neće moći da uđe na stadion, čak i ako ima ulaznicu“, preneo je Skaj.

Engleska je do sada sve utakmice na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu igrala na Vembliju u Londonu, a meč četvrtfinala protiv Ukrajine igraće u subotu od 21 sat na Olimpijskom stadionu u Rimu.

Svako ko u Italiju doputuje iz Ujedinjenog Kraljevstva moraće da provede pet dana u izolaciji.

„Samo oni koji budu mogli da dokažu da su doputovali u Italiju pre šest dana i proveli pet dana u karantinu, a posle toga su bili negativni na testiranju na korona virus, moći će da udju na Olimpijski stadion“, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se ističe da izuzetak od karantina iz bilo kog pravnog razloga, neće značiti dozvolu za ulazak na stadion.

„Zbog toga, navijači iz Ujedinjenog Kraljevstva ne bi trebalo da putuju u Italiju na utakmicu u subotu na Olimpijskom stadionu u Rimu“, navodi se.

Gde gledati EURO 2020

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko. (Promo)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar