Foto: EPA-EFE/Claus Bech

U Hrvatskoj još traju rasprave o rezultatu reprezentacije na Evropskom prvenstvu u fudbalu gde su "vatreni" eliminisani posle produžetaka od Španije.

PROČITAJTE JOŠ

U meču sa nekoliko kontroverzi kao jedan o krivaca je apostrofiran Ante Rebić koji je kod jednog gola Španije bio van igre jer je menjao kopačke, a ocena je da je tokom čitavog turnira bio najslabija karika.

Zbog toga je Rebić posle prvenstva burno reagovao i na društvenim mrežama prozvao mnoge za neuspehe Hrvatske.

„Nakon svega, ni je bitno ko je „krivac“, činjenica je da smo zadnje 2,3 godine sr***, lično mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentovanu generaciju plus dva genijalca (L i M), da uradimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu“, bila je jedna od poruka Rebića kojju je kasnije izbrisao.

On je u svom besu potkačio i Roberta Prosinečkog.

„StručLJaci s TV-a, ostavite gemišt pre emisije i navijajte za Hrvatsku. Zajedno smo jači“, bila je prozivka Rebića na račun Prosinečkog i Vlaovića koji su kritikovali igru Hrvata protiv Španije.

Konačno je na sve to reagovao i selektor Zaltko Dalić.

„Prvo ću reći da u ove tri godine, koji je to neuspeh? Izgubili smo sve od velikih reprezentacija, a moja mrlja je poraz 6:0 od Španije i porazi od Mađara i Slovenaca…u Ligi nacija nismo bili pravi i to su naši neuspesi. Igrali smo teške utakmice. Svako ima pravo reći što misli. Kada bih ja nešto napisao, onda bih to ostavio ceo život, ne obrisao nakon 20 minuta. Onda budi frajer i ostavi to ceo život“, rekao je Dalić.

Trebaće vremena da se prašina oko Rebića slegne, a posle loših partija i svih komentara, pitanje je da li će skoro obući dres Hrvatske.

Gde gledati EURO 2020

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko. (Promo)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (1)