Ante Rebić, fudbaler Hrvatske, proglašen je jednim od tragičara nakon poraza od Španije (5:3), a napadač više nije mogao da ćuti. Nakon što je iskreno govorio o "vatrenima", ali i o ostalim koji su ih kritikovali usledila je lavina uvreda zbog kojih je ugasio profil na Instagramu.

Mnogima je zapalo za oko što je neposredno pre prvog gola Španije izašao iz igre i menjao kopačke. Tu situaciju je „furija“ iskoristila i izjednačila na 1:1.

PROČITAJTE JOŠ

Navodno su ga na poluvremenu napali Luka Modrić i Zlatko Dalić.

Selektor Hrvatske je to ubrzo demantovao.

„Nije bilo sukoba s Rebićem, Luka mu je skrenuo pažnju na to da je to bila greška s njegove strane. To je tako ispalo, mislio sam i ja da će to biti brzo i baš se potrefilo da smo primili gol u toj situaciji, pa se zato to promenilo.“

Nakon toga je usledila objava Rebića koji je na Instagramu napisao.

„Nakon svega, ni je bitno ko je „krivac“, činjenica je da smo zadnje 2,3 godine sr***, lično mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentovanu generaciju plus dva genijalca (L i M), da uradimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu“, bila je jedna od poruka Rebića.

Hrvatski fudbaler je tako javno kritikovao rad Dalića („nismo imali nekog da iskoristi ovu talentovanu generaciju“), a samo 20 minuta nakon toga je uklonio „storije“.

Nakon toga je objavio poruku „Iznad svih – Hrvatska“, ali je onda ugasio Instagram profil jer je dobio lavinu uvreda od navijača.

To i ne čudi jer je imao poruku i za kritičare na javnoj televiziji.

„StručLJaci sa TV, ostavite gemišt pre emisije i navijajte za Hrvatsku! Zajedno smo jači“, napisao je Rebić aludirajući na Roberta Prosinečkog, Gorana Vlaovića, Antuna Samovojskog.

Gde gledati EURO 2020

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko. (Promo)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram