Toyota RAV4 dobila novu, atraktivniju verziju

Auto 17. sep. 202117:05
Podeli:
Foto: Toyota

Toyota RAV4 naziva Adventure donosi poboljšanja koja su primenjena na celu gamu ovog modela za 2022. godinu, uključujući nova prednja projektorska LED svetla, s novim upečatljivim izgledom dnevnih svetala, poboljšanom udobnošću i praktičnim rešenjima u kabini.

Predstavljanjem nove varijante Adventure, Toyota RAV4 sada je privlačnija za kupce koji žele više vremena da provode van asfalta.

Robusniji RAV4 Adventure donosi novi izgled, s potpuno crnom prednjom maskom i novom lokacijom za znak, tu su novi LED farovi, svetla za maglu u novim crnnim okvirima, a postavljen je i sjajni srebrni zaštitni panel za podvozje.

Takođe, širi su lukovi točkova, a novi su i aluminijumski naplaci od 19 inča mat sive boje.

Foto: Toyota

Na dnu zadnje strane se nalazi zaštitini srebrni panel. RAV4 Adventure biće ponuđen s jedinstvenim dvobojnim dizajnom, kao karoserija urbane kaki boje kombinovane s krovom, prednjim stubovima i zadnjim spojlerom obojenih Dynamic sivom bojom.

U kabini je i dalje veliki multmedijalni sistem, a pod haubom je hibridni pogonski sklop, koji objedinjuje elektromotore i 2,5-litarski četvorocilindarski benzinski motor sa ukupno 222 KS dok je pogon na svim točkovima standard.

Na evropsko tržište Toyota RAV4 Adventure stiže sledeće godine.

Bonus video: Sajam električnih superautomobila

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar