Ovakvi MINI modeli mogu da se kupe samo u Srbiji (FOTO)

Auto 30. dec. 202012:18 > 12:23
Podeli:
Foto: Mini

Koliko smo samo puta čuli "limitirana serija", "ekskluzivni modeli" i slično, a da takve informacije uvek prati i ona "samo za EU". Sada imamo priliku da prvi put vidimo posebne dizajnerske edicije automobila koje su dostupne samo u Srbiji.

MINI je oduvek bio poznat po svojim specijalnim edicijama, a ovog puta se upustio u umetnički poduhvat sa lokalnim brendom Škrabac, tačnije izrađena su četiri jedinstvena dizajna za MINI Hatch modele koji su dostupni kao limitirana serija samo na domaćem tržištu.

Svaki od četiri dizajna predstavlja jednu od MINI X Škrabac priča, od kojih je svakako vožnja beogradskim ulicama jedna od važnijih, zato „Belgrade calling“ dizajn predstavilja upravo one simbole koji prestonicu čine prepoznatljivom.

„Urban drive“ oslikava magičan “go-cart” osećaj, koji je svojstven za vožnju MINI automobila – precizni prolasci kroz krivine i uzbuđenja koje vožnja donosi.

Foto: Mini

„Belgrade vibes“ dizajn dočarava Beograd ne kao grad, već kao osećaj. Pun raznolikosti i uskih ulica koje svakodnevno zapamte bezbroj priča. Ovaj apstraktan prikaz Beograda dočarava duh grada u jedinstvenoj Škrabac izvedbi.

Foto: Mini

Saznajte još:

Znajući da su vozači MINI automobila jedinstveni, baš kao i njihov automobil, umetnici su prepoznali i koliko je važno da se razlikuju i budu svoji.

„Think Outside the box“ je dizajn je za one koji svakodnevno prevazilaze granice standardnog i koji se nikako ne uklapaju u sterotipe, baš kao i MINI.

Foto: Mini

„MINI X Škrabac Art Edition“ modele možete sresti na beogradskim ulicama, upravo tamo i gde pripadaju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar