Foto: Bojan Bracović

„Sve je krenulo još od 1989. godine na Cetinju đe sam i rođen iste te godine, bukvalno iz bolnice sam dovezen u očevom Renou TL 850cc zelene boje. Kasnije je došao i crveni GTL 1100cc, tako da sam rastao u Renou dugi niz godina, sve neđe do 1997. ili 1998. godine kada se otac okrenuo Mercedesu kao familijarnom automobilu“, kaže vlasnik ove "divlje bele koze" koju vidite na fotografijama.

Kada je Nemanja odrastao, na pitanje oca koji automobil bi hteo da vozi, kao iz topa je odgovorio „Reno 4!“. Iako ga je otac pogledao kranje čudno pa mu rekao i da se ne šali, Nemanja je ostao pri svom. „Otac se nasmijao i rekao ne, ne, nešto bolje ćemo da nađemo, ali sam mu rekao da bolje od Renoa 4 ne postoji“.

Foto: Bojan Bracović

Saznajte još:

Jednog dana kada su se zajedno vraćali iz Podgorice svratili su kod Nemanjinog ujaka autoelektričara kod koga su na kanalu zatekli parkiran beli Reno 4 GTL. Tadašnja vlasnica stajala je pored nervozna i sve vreme je prema Nemanjinim rečima, cupkala i gledala levo-desno.

„Prilazim s pitanjem da li se prodaje, a ona kao da nije mogla dočekati, odgovara „Da prodaje se, ne mogu dočekati da ga maknem“, te sam je odmah pitao koja je cijena, na šta je odgovorila 250 evra. Dala mi je da sednem i da ga provozam i bukvalno za 10 minuta mi se vratilo svo djetinjstvo i probudila se sva sjećanja i svi najlepši momenti odrastanja u Cokulama“, otkriva Nemanja.

Foto: Bojan Bracović

Zašto na zadnjem staklu ovog sjajnog primerka Renoa 4 piše „Ne smaraj, ne prodaje se“, saznajte u zanimljivoj priči na ovom linku.

Izvor: Autoslavia

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (4)