Novi Qashqai: Nissan otkriva još detalja (VIDEO)

Auto 16. feb. 202111:38 > 11:39
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/Nissan Europe

Još dva dana dele nas od premijere nove generacije Nissanovog SUV-a Qashqai.

Nissan je objavio još jedan video u kom najavljuje novi Qashqai čija je digitalna premijera zakazana za 18. februar.

Novi video sada otkriva još jedan detalj, a to su zadnja svetla. Nema sumnje da su primetno atraktivnija od sadašnjih, ali i da će se odlično uklopiti u novi dizajnerski izraz japanske kompanije.

Osim svetala video na trenutak otkriva i pogled na bočnu liniju, gde se vidi da su retrovizori sada premešteni sa A-stuba na vrata. Bolje opremljene verzije dolaziće u dvobojnoj kombinaciji, poput prikazane sa svetloplavom karoserijom uz crni krov.

Prethodne najave iz Nissana, a o kojima je portal Nova.rs već pisao, otkrile su digitalni kokpit, 10,8-inčni head-up displej, kao i 9-inčni ekran infotejment sistema. Premijum prizvuk donose Nappa koža, prestižni audio-sistem kao i dodaci poput grejanih sedišta i upravljača i bežičnog punjača za mobilne telefone.

Nissan u Evropu uvodi i e-Power hibride, pri čemu će jedan biti 1.5 turbo-benzinac u kombinaciji sa elektromotorom i snagom od 190 „konja“. Ulazni model je poznat od ranije, a radi se o 1.3 DiG-T, ali u formi blagog hibrida i sa verzijama od 140 i 160 KS.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar