Niko nema ove boje: Beogradska BMW „trojka“ iz snova VIDEO

Auto 15. jul. 202119:56
Podeli:
Foto:iDook Media

BMW serije 3 je oduvek bio jedan vrlo poseban model automobila čije se nove generacije iščekuju sa najvećim nestrpljenjam. Svako od nas ima svoju omiljenu "trojku", koja se neretko promeni tokom godina. Popularnost ovog modela ne jenjava još od prve generacije (e21) iz sredine sedamdesetih, pa sve do najnovije "trojke" oznake g20. Ipak, u poslednje vreme jedna od omiljenih je serija 3 kodne oznake e46, a internet nam je podario uvid u jedan vrlo poseban primerak koji se vozi u Beogradu. Pogledajte video.

Koja ti je omiljena „trojka“? Slična pitanja inače ne idu standardno uz sve modele automobila, već se postavljaju isključivo za one koji su nam se uvukli u oko, razum i srce i ne napuštaju nas godinama. Među ljubiteljima, jedan od skoro najčešćih odgovora na ovo pitanje bio je e30 (ili je i dalje), odnosno druga generacija poznata kao „kockica“.

Ali, poslednjih par godina fokus (i to kod mnogih) prebacio se na sledeću, treću generaciju „trojke“ odnosno na e36, da bi sada već gotovo postao standard da se mnogo češće bira četvrta generacija – e46. Ne samo u odgovoru u vezi omiljene „trojke“, već je i pri kupovini biraju oni koji cene brend i traže kvalitetan polovni BMW serije 3. To i ne čudi, jer e46-ica sa godinama izgleda sve bolje, a za nju kažu i da je poslednji BMW onog kvaliteta po kom su ovi automobili stekli slavu.

Da li će kasnije ovaj niz nastaviti i druge „trojke“, poput e90, f30 i g20, ostaje da vidimo. Sada vam donosimo video snimak jedne perfektne e46-ice u kombinaciji boja eksterijera i enterijera za koju se priča da je jedinstvena na svetu. Bilo to istina ili ne u ovoj priči nije ni važno, jer ova „paklena pomorandža“ izgleda odlično.

Uživajte u sjajnim kadrovima vožnje BMW-a M3 tokom vrele letnje noći dok svi spavaju, što je praktično ritual većine zaljubljenika u automobile.

Bonus video: Test letećeg automobila

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar