Neverovatna, brza i skupa: Lamborghini jahta isporučena vlasniku

Auto 31. jul. 202113:21
Podeli:
Lamborghini jahta, tecnomar
Foto:Lamborghini

Lamborghini za more u svom punom sjaju donosi fantastična dizajnerska rešenja spolja, dok je unutrašnjost posebna priča. Ovakav prestiž samo za odabrane startuje sa cenom od 3,6 miliona dolara, a prvi kupac jedne od 63 jahte je 33-godišnji bokser Conor McGregor (UFC).

Pročitajte još:

Najnovija generacija luksuzne jahte naziva „Tecnomar Lamborghini 63“, isporučena je svom vlasniku. Takvih jahti biće svega 63 na svetu, a početna cena je 3,5 miliona dolara.

Reč je o motornoj jahti opremljenoj s dva motora MAN V12-2000HP, pa je sa ukupno 4.000 KS ovo najbrža jahta u Teknomar floti.

Štaviše, korišćenjem karbonskih vlakana, tipičnog elementa Lamborghinijevih automobila, ovo plovilo deo je ekskluzivne serije ultralakih jahti težine ispod 24 tone. Kao što se i primećuje, boje i detalji na prestižnoj jahti Tecnomar za Lamborghini 63 crpe inspiraciju iz trkčakog modela Sian FKP 37, prvog hibridnog super sportskog automobila kuće Sant’Agata.

„Ponosni smo što vidimo suštinu Lamborghinijeve DNA koja sada kreće da plovi morem s istim stavom kao što se naši supersportski automobili trkaju po putu”, rekao je Stefano Rutigliano, jedan od čelnika Automobila Lamborghini.

Lamborghini jahta, tecnomar
Foto:Lamborghini

 

Bonus video: Unutrašnjost novog Mercedes-Benz SL-a

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar