Ne prija vam rad od kuće? Nissan ima rešenje (VIDEO)

Auto 20. jan. 202109:43
Podeli:
Foto: Nissan

Nissanova kancelarija na točkovima trenutno je koncept, ali sigurni smo da ukoliko bi se i sada ovo vozilo pojavilo na tržištu, privuklo bi brojne digitalne nomade.

Zbog korona virusa milioni ljudi širom sveta napustili su kancelarije i preselili ih u privatnost svog doma, a ekipa iz Nissana sada ima novu zanimljivu ideju kako bi moglo da izgleda radno mesto u budućnosti. Ovo je njihovo viđenje kancelarije na točkovima.

„Nissan NV350 Office Pod“ je konceptno vozilo predstavljeno na Tokyo Auto Salonu koji se, naravno, održava virtuelno. Reč je o, dakle, konceptu koji će možda ostati samo kao zanimljiva ideja, a možda će se u Nissanu ipak odlučiti da taj koncept pretvore u pravi proizvod i ponude ga na tržištu.

Saznajte još:

„Office Pod“ je kombinacija kampera i kombija, u čijem zadnjem delu je skrivena mala kancelarija koju možete da povezete gde god želite. Nedelju dana možete da radite, recimo, sa Divčibara, pa se preselite malo na Rudnik, zatim neko vreme možete da uživate na Pešteru ili na Vlasinskom jezeru, itd. Gume su terenske, pa nema bojazni.

Naravno, ako ste u prirodi ili uz vodu, sigurno nećete raditi iz zatvorenog i klaustrofobičnog kombija, pa zato ova kancelarija može da se izvuče napolje (i to putem aplikacije, jednim dodirom prsta) i omogući vam uživanje na otvorenom u savršenom ambijentu.

Foto: Nissan

Sam kancelarijski deo sastoji se od najosnovnijih stvari – radne stolice i stola, a u pauzama između rada i projekata ili tokom sastanaka putem Zooma, većina će najverovatnije vreme provesti na – krovu.

Na njemu je postavljena velika ležaljka i suncobran, a deo „Nissan Office Poda“ su i aparat za kafu i frižider, pa nije teško zamisliti da bi pored svega toga, i u idealnom prirodnom ambijentu sa lepim pogledom , vrlo lako mogli da zaboravimo na posao.

Pogledajte video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar