Foto:Screenshot

Na Redittu je postao viralan snimak žene koja ulazi u Mercedesovu limuzinu i zatim pokušava da izađe iz dvorišta vozeći unazad. Jednostavna radnja se nakon nekoliko trenutaka pretvorila u komičan haos.

Ovaj video je verovatno smešan svima osim vlasnici vozila, a snimci sa nadzornih kamera prikazuju ženu koja ima problem da isparkira svoj Mercedes vozeći unazad.

Na početku sve izgleda vrlo jednostavno, žena je okrenula volan u levo i krenula unazad. Sve što je trebalo da uradi jeste da ispravi volan, ali je iz nekih, samo njoj poznatih razloga, ostavila točkove okrenute u istu stranu pa je Mercedes nastavio da se rotira. Ipak, na putu se našlo nešto što izgleda kao veš mašina, pa automobil nije mogao dalje.

Nakon što je žena pokušala da pomeri mašinu, rešila je i da ispravi volan, a evo kako se to završilo:

Kako piše Auto Klub, automobil sa automatskim menjačem je očigledno sve vreme bio u položaju za vožnju unazad. Kada se oslobodio mašine, jednostavno je sam krenuo unazad. Žena je potrčala za Mercedesom, ali umesto da uđe unutar kabine i zaustavi automobil, ona je držala vrata sve dok automobil nije upao u jarak. Žena je prošla bez ozbiljnih povreda, ali je automobil ozbiljno oštećen.

Bonus video: Vozili smo najaerodinamičniji automobil na svetu – Mercedes EQS

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook Twitter Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (2)