U novoj epizodi kratke automobilske emisije "Vožnja sa Tinom i Nebojšom", vozili smo dugoočekivani i, za današnje standarde, povoljni krosover MG ZS. U videu iznad saznajte vredi li razmisliti o ovom novitetu, koliko košta u Srbiji i koliku to garanciju nudi. Osim toga, spremili smo i ček-listu za pripremu automobila za put u planine.

Ko pravi novi krosover MG ZS od koga se u Srbiji puno očekuje, prvenstveno zbog nešto povoljnije cene u odnosu na rivale iz klase? Poznati britanski brend je udružio snage sa kineskim proizvođačem Saic motors, pa kakav je njihov proizvod, šta nam se svidelo a šta nije, pogledajte u videu na početku teksta.

MG ZS je pod haubom imao 1.0 benzinski motor od 111 KS, a u novoj epizodi otkrivamo šta nudi od opreme, koja je cena u Srbiji i kolika je garancija.

Osim toga, budući da kreće sezona putovanja na planine, što zahteva obaveznu pripremu vozila i opreme, pripremili smo i ček listu za pred put za sve vozače. Šta je tačno neophodno da ponesete na put, kako da pripremite vozilo ne bi li sve prošlo glatko i kako da se najlakše spakujete, pogledajte u videu iznad.

Bonus video: Vozili smo novi Peugeot 408