Foto: Scott Garfitt / PA Images / Profimedia

Prelepa ruska manekenka Natalija Vodjanova udala se za francuskog biznismena Antoana Arnoa, a nosila je venčanicu koja je savršen izbor za skromna venčanja u doba korone.

Ruski model i filantrop odlučili su da krunišu svoju ljubav intimnom ceremonijom u Parizu – nasmejani su izašli od matičara, držeći se za ruke, sa sve laticama ruža koje su padale po njima. Srećni par je bar malo razvedrio mračnu svakodnevnicu pandemije, a svu pažnju ukrala je prelepa haljina Natalije Vodjanove.

Manekenka je nosila kreaciju ruske dizajnerke Uljane Sergenko, koja je poznata po svojoj ženstvenoj, bajkovitoj viziji couture-a. Venčanica je bila suptilne šampanjac boje, imala je naglašena ramena i sužen struk, sa volanima koji su simetrično padali ispod jednostavnog belog kaiša. Jedini detalj u boji bio je ručno vezen rad ispod kragne haljine, omaž ruskoj tradiciji, koju Sergenko neguje u svojim kreacijama.

Mladoženja Antoan Arnao je izgledao besprekorno u odelu šivenom po meri brenda Berluti, čiji je Arno generalni direktor. Berluti je jedan od luksuznih brendova koji pripada modnom koglomeratu LVMH.

View this post on Instagram

OUI! ???

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

Treebalo je da se venčaju 27. juna, ali datum je pomeren zbog pandemije. Arno je zaprosio Vodjanovu u novogodišnjoj noći, a buduća nevesta je 1. januara podelila sliku svog dijamantskog prstena.

Par se upoznao 2008. godine, kada je Vodjanova snimala kampanju za Louis Vuitton.

Pročitajte još:

„Sećam se da sam je video i vilica mi je bukvalno pala. Natalija se toga i ne seća“, izjavio je jednom prilikom Arno.

Međutim, nisu tada uplovili u vezu, ali su se često sretali u godinama koje su usledile. Tek 2011. godine, kada je pročitao o razvodu Vodjanove od njenog prvog supruga, Džastina Portmana, Arno ju je pozvao na sastanak. Preko poruke dogovorili su se da se nađu u njegovom stanu, kako bi se izbegle spekulacije u štampi.

„Bilo je potpuno smešno. Oboje smo bili super stidljivi. Nije ni pokušao da me poljubi“, otkrila je manekenka.

View this post on Instagram

In a New York state of love? ??

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

Njihov sledeći susret bio je slučajan: oboje su iznajmili vikendice na Ibici, za koje se ispostavilo da su u udaljene jedna od druge na samo 10 minuta. Ubrzo je Arno pozvao Vodjanovu da živi s njim – ali i da osnuju porodicu.

„Već sam imala troje prelepe dece. Možda sam u početku to činila više za njega nego za sebe, ali, istovremeno, kada ste zaljubljeni u čoveka, želite da ga reprodukujete što je više puta moguće“, našalila se Natalija.

Dakle, rodila mu je još dvoje dece. Sedmočlana porodica sada živi zajedno u Parizu.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar