Megan Markl
Megan i Hari odlaze u velikom stilu; Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia.rs

Megan Markl i princ Hari nedavno su se vratili u London, kako bi u sedam dana poslednji put obavili svoje kraljevske dužnosti, ali u velikom stilu.

Naime, Megan i Hari su se odrekli svojih kraljevskih titula, pa ovih dana obavljaju i svoje poslednje zvanične kraljevske dužnosti. Oni su se protekle večeri pojavili u Rojal Albert holu na koncertu vojnog orkestra posvećenom skupljanju sredstava za Kraljevsko udurženje marinaca.

Foto: Jonathan Brady / PA Images / Profimedia

Megan se odlučila za haljinu zbog koje će je svako pamtiti i pošto ode. Naime, ona je od glave do pete bila u jarkocrvenom. Njena duga Safiyaa toaleta s kraćim rukavima zanimljivog kroja skoro se stopila sa Stuart Weitzman salonkama u istoj nijansi. Čak je i Manolo Blahnik torbica bila u potpuno istom tonu.

Pročitajte još:

Dakle, nema sumnje da Megan odlazi sa stilom jer ona je našla pravu meru, idealan spoj elegancije i iznenađenja, što i nije lako ako morate da pratite kraljevske protokole…

Inače, Megan je svoj kompletni autfit za ovu priliku u potpunosti prilagodila Hariju, a cela priča ima vrlo simboličnu težinu, s obzirom na to da crvenu kraljevsku uniformu Hari nakon napuštanja kraljevske porodice više nikad neće smeti da obuče javno. Ona, samim tim, predstavlja sve od čega se par oprašta ovim događajima i ujedno je poslednja prilika da se ovako upareni pojave pred javnošću. Osim, naravno, ako Hari odluči da počne da nosi crvena odela, za šta su šanse, priznaćete, dosta male.

Inale, njih dvoje su se i prethodnih dana pojavljivali u javnosti savršeno modno usklađeni. Nije ni čudo što ih smatraju najbolje obučenim kraljevskim parom u novijoj istoriji.

Megan Markl
Megan je prethodno zablistala u bež sakou i crnim pantalonama; Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

*

Megan Markl
Od kraljevske porodice se opraštaju u efektnim bojama; Foto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia.rs