Rijana
Rijana; Foto: Twitter / ddp USA / Profimedia

Rijana je nabacila nove čizmice i izgleda opasno dobro, ali - ne pokušavajte ovo sami, u pitanju je obuća zbog koje će vam se verovatno svi smejati.

Naime, u nova Balenciaga kolekcija nastala je u saradnji s brendom Vibram, koju potpisuje gruzijski dizajner Demna Gvasalia, majstor takozvanog „ružnog dizajna“.

Ovog puta, obuću visokih potpetica zamislio je sa vrhom koji prati oblik nožnih prstiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on

Po sličnom principu urađene su patike s podignutom petom, cipele, kratke čizme…

 

View this post on Instagram

 

What do you think guys? BALENCIAGA❌VIBRAM shoes ÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷ #nclgallery#basementapproved#blancxivoire#dailyoutfit#minimalmovement#simplefits#streetfashion#snobshots#mydailystreet#streetstyle#minimalstyle#aestheticoutfit#highsnobietystyle#hypebeaststyle#balenciagaxpander#balenciagatriples#balenciaga#vetements#demnagvasalia#selfridges#harrods#balenciagatyrex#balenciagatrack#balenciagasneakers#highendfashion#fashioninspo#balenciagaxvibram#vibramfivefingers#vibram#balenciagamen ÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷

A post shared by □streetwear daily□ (@_whsk) on

Rijana je izabrala crne čizmice sa štiklom koje koštaju 1.290 dolara, a iskombinovala ih je s retro kompletom „Vetementsa“ koji je inspirisan trenerkama iz devedesetih.

 

View this post on Instagram

 

4Lyfe

A post shared by @ mdollas11 on

Mnogi će reći da na Rijani čak i ovako nešto deluje kul i lepo se uklapa uz njen avangardni stil, ali – zamislite samo da vidite ovako nešto na devojci do vas na pešačkom prelazu.

Pročitajte još:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar