Foto:Instagram/adele

Pevačica Adel nastavlja da Instagram fotkama promoviše svoju novu, vitku figuru, i nikako da shvati da ljudi uvek mogu da nađu za šta će da je prozivaju. U ovom slučaju, čak, ne mogu da se odluče šta im više smeta - njena frizura, boja bikinija ili promena imidža.

Adel je fotkom na Instagramu htela da obeleži karneval u Noting Hilu koji je ove godine otkazan zbog pandemije koronavirusa. Na slici ima gornji deo bikinija sa zastavom Jamajke, kragnu od žutog perja, zlatni lanac i helanke, a kosu je uvezala u punđice.

Nije dugo čekala na reakcije – izbor frizure i bikinija mnogima se nije dopao, jer su u tome „prepoznali“ neke druge motive popularne pevačice.

Pročitajte još:

Odmah su joj se javili pratioci koji tvrde da je ta frizura neprikladna jer je zaštitni znak Afroamerikanaca širom sveta. Neki su čak otišli toliko daleko da su počeli da govore kako Adele želi na taj način da dobije simpatije na račun Afroamerikanaca, ističe Dnevnik.hr.

S druge strane, fanovi ustaju u njenu obranu, objašnjavajući da je Adel fotkom samo htela da pokaže svoju novu figuru nakon što je izgubila čak 45 kilograma. Treći kažu da Adel ne liči na sebe, i njen novi izgled i imidž porede s Keti Peri.

Rasprava o „problematičnom“ stajlingu na društvenim mrežama i dalje traje, a Adel je mogla da se podseti koliko ju je zapravo lako izazvati.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare