Džulija Roberts
Džulija Roberts; Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Svetske lepotice ovih dana na Instagramu svojim obožavaocima pokazuju kako provode vreme u izolaciji, a mnoge od njih prvi put dane provode bez šminke i savršene frizure.

Džulija Roberts je u ponedeljak postavila sliku bez šminke, s naočarima za vid, u crvenoj cvetnoj haljini. Jedino što je zadržala, a što asocira na blještavilo crvenog tepiha su roze nokti. Pored fotke ona poziva svoje obožavaoce da ostanu kod kuće i budu bezbedni i piše da je ona u izolaciji „zbog svoje porodice, malog biznisa, svih zdravstvenih radnika koji se bore širom sveta, njene divne 95-godišnje komšinice.“ A onda, u izazovu koji se širi među poznatima, glumica poziva Dženifer Aniston i Emu Roberts da na mrežama napišu zašto one ostaju kod kuće.

I Dženifer Lopez je u svoja četiri zida (dobro, malo više od četiri) zaboravila na glamur, dok Džesika Alba vreme prekraćuje uz tretmane za negu koji su primenjivi bez izlazaka i u njima uživa sa svoje dve ćerke.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

*

Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Kejli Kuoko iz „Štrebera“ takođe ne pada na pamet da se šminka, a kako je otkrila tokom pandemije je udomila ljubimca.

Evi Mendez šminka ni ne treba, sa prirodno lepim licem, skupljenom kosom i naočarima nadoknađuje slobodno vreme koje retko ima za sebe, a Adrijana Lima period izolacije koristi za dodatne treninge koji je ovih dana okupiraju.

Nekadašnji supermodeli Sindi Kraford i Kristi Tarlington u kućnom izdanju vreme ubijaju igranjem društvenih igara i pravljenjem jastuka.

Foto: Instagram Cindy Crawford

Sirota mala Kajli Džener je ovih dana jedna od retkih koja je priznala da se dosađuje. Ona boravi u svojoj kući u Kaliforniji sa dvogodišnjom ćerkom Stormi. Ne izlazi napolje, a ovo je retka prilika u kojoj je pokazala svoju prirodnu kosu. Na društvenim mrežama je obično viđamo sa dugačkim, savršenim ekstenzijama i čitavom kolekcijom perika. Njena prirodna kosa je kratak bob koji je nedavno ofarbala u zlatno plavu boju.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

I iako nije našminkana, Kajli i dalje ima nadograđene trepavice i dorađene usne, pa je teško provaliti kako bi izgledala kada bi sve to nestalo. U ponedeljak je i ona na svom Instagramu pozvala ljude da ostanu kod kuće.

Pročitajte još:

„Što se duže ne budete uzdržavali od kontakta s drugim ljudima – duže ćemo morati da živimo ovako“, napisala je.

Dosadu prekraćuje snimanjem videa za mreže u kojima je za vikend prikazala svoju kolekciju torbi koja vredi nekoliko miliona dolara i Louis Vuitton čačkalice. Da, brendirane čačkalice! Napisala je i da je navikla da sedi kod kuće jer tokom trudnoće nije izlazila mesecima.