Podeli
Foto:YAEMINA BEAUTY

Turska glumica Merve Bolugur javno je pohvalila pevačicu Eminu Jahović i šminku njenog kozmetičkog bredna "Yaemina Beauty".

PROČITAJTE JOŠ

Turska glumica Merve Bolugur, koju naša publika pamti po ulozi sultanije Nurbanu iz popularne serije “Sulejman Veličanstveni”, javno je pohvalila srpsku pevačicu Eminu Jahović.

Naime, Merve je oduševljena kozmetičkom linijom koju je nedavno lansirala Emina, pa je sa svojim Instagram pratiocima podelila oduševljenje karminom iz kolekcije brend “Yaemina Beauty”.

– Spremna sam zahvaljujući svom karminu mekane teksture – napisala je Merve, objavivši fotografiju na kojoj se u krupnom kadru vidi njeno prirodno lepo lice. Na slici je tagovala i srpsku pevačicu.

Foto:Screenshot/Instagram/mervebolugur

Lepa glumica je vrlo popularna i na Instagramu je prati skoro 4 miliona ljudi.

Podsetimo, Emina je pre nekoliko nedelja lansirala kozmetičke proizvode i svoj brend na kom je vredno radila punih pet godina. Održala je i promociju svog kozmetičkog brenda pod nazivom “Yaemina Beauty”, na kojoj se pojavilo dosta poznatih ličnosti, među kojima su bile i Jovana Joksimović, Jelena Tomašević, Goca Tržan i drugi.

Foto:YAEMINA BEAUTY

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.