Foto: Printscreen/YouTube/Zorannah

Blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, zgrozila je domaću javnost izjavom da svom psu daje lekove za smirenje kada previše laje, jer je to, kako je rekla, nervira.

PROČITAJTE JOŠ

U najnovijem video klipu koji je objavila na Jutjubu, Zorannah je svojim fanovima ispričala šta je sve kupila na putovanju u Majamiju, pa je tom prilikom izjavila da se na spisku stvari nalaze i lekovi, kako za nju, tako i za psa, pomeranca Aspena.

„Kupila sam mu tablete za problem koji ima oko očiju, jer mu je to tamno. I mnogo mu je bolje. Dam mu jednu tabletu dnevno, pomešam s hranom. Inače, on jede šta stigne“, počela je Zorannah.

„Ušla sam u neki pet šop i našla sam ovo – „just relax“. Biljne tablete… Mislim, nisu to tablete za smirenje, ali kao da se pas malo umiri. Sinoć mi je bio veterinar i pitala sam koliko da mu dajem, jer piše da ide pola tablete na psa koji ima ispod 12 kilograma. A Aspen, mučenik, nema ni kilogram. Tako da mi je veterinar rekao da mu dam bukvalno malo, kad stvarno poludi“, šokirala je blogerka u videu.

Ovo nije prvi put da Zorannah izaziva bes domaće javnosti svojim kontroverznim izjavama i problematičnim stavovima. Međutim, fokus je ovoga puta na kućnom ljubimcu.

Domaći mediji navode i da Zorannah ne vodi računa o svom psu, da ga navodno ne izvodi redovno u šetnju, te da pas u stanu nosi pelene kako bi vršio nuždu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)