Podeli
Foto: Zoran Lončarević

Pevačica Zorana Pavić je održala žurku u čast Isidore Bjelice, koja je preminula posle teške bolesti u 52. godini života.

PROČITAJTE JOŠ

“Čuvam tvoju poruku…”Pingvi, kada odem…organizuj neku žurku u belom…znaš me, nisam ti ja za tu neku tugu i prenemaganje”… Održaću obećanje…biće žurka u belom… Kada tvoja izmrcvarena duša bude “na sigurnom”…a ti nam namigni ispod nekog ludog šešira…da je sve u redu…i da više ništa ne boli… Neponovljiva moja Pingvi… Anđeli ti sve rane zalečili…”, napisala je početkom avgusta Zorana Pavić na svom Instagram profilu.

Na ovom događaju bili su prisutni prijatelji pokojne književnice, ali ne i članovi porodice Isidore Bjelice, navode domaći mediji.

Zorana je posle i zaplakala. Pogledala je u nebu dok je u pozadini išla legendarna pesma “The Show Must Go On” grupe “Queen”.

Pogledajte snimak:

Podsetimo, Isidora Bjelica preminula je 5. avgusta posle duge i teške bolesti.

Rođena je u Sarajevu 10. decembra 1967. godine gde je i završila gimnaziju. Zatim je završila Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu (odsek dramaturgija) i magistrirala na istom fakultetu sa tezom “Tehnotriler kao savremeni oblik tragedije”. Živela je i radila u Beogradu.

Bila je udata za Nebojšu Pajkića sa kojim je dobila dvoje dece, Lava Grigorija Pajkića i Vilu Evangelinu Pajkić.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.