Podeli
Foto: Ivan Dinić/Nova S

Prva izdanja emisija “24 minuta sa Zoranom Kesićem” i “Utisak nedelje”, emitovane proteklog vikenda, bile su najgledanije emisije u svom terminu emitovanja među korisnicima SBB mreže, pokazuju merenja TV Beata.

Koliko je gledaocima nedostajala autorska emisija Zorana Kesića i ekipe Njuz.neta pokazuje podatak da su u subotu uveče bili najgledaniji i da, su po share-u, prestigli i javni servis ali i sve televizije sa nacionalnom frekvencijom.

PROČITAJTE JOŠ

Nova je, prvog dana vikenda u terminu od 21 do 22h imala share 20,65% dok je na drugom mestu bio RTS sa 11,9%. I prvo izdanje “Utiska nedelje” u kojem su gosti Olje Bećković bili Boris Tadić, Marko Milanović i Miloš Hrnjaž bila je najgledanija emisija u svom slotu sa share-om od 18% dok je na drugom mestu bio javni servis sa 13,6%.

Nakon letnje pauze, na male ekrane su se 1. septembra vratile emisije “Probudi se”, “Mentalno razgibavanje” i “Među nama” dok nas početak ostalih prepoznatljivih formata Nove očekuje u narednim danima. Ivan Ivanović svog prvog gosta dočekuje 18. septembra dok se sa “4 i po muškarca” družimo tri dana kasnije.

Lepi Brka se sa “Domaćinskim pričama” i najnovijim receptima danas vraća na male ekrane a prvi gost Vesne Dedić u novoj sezoni sutra uveče biće glumačka legenda Petar Božović.

Doktorka Katarina Bajec priprema novu emisiju koja počinje da se emituje 27. septembra a povratak PLJIŽ-a zakazan je za 1. oktobar.

Televizija NOVA S može se pratiti u Srbiji preko SBB-a, D3 i Total TV-a kao i putem EON platforme koja je dostupna svima, bez obzira na internet provajdera.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar