Željko Vasić: Živimo u totalnoj šizofreniji

Podeli:
Željko Vasić Foto:Nova S

Pevač Željko Vasić bio je današnji gost emisije "Među nama". On je sa voditeljkom Majom Nikolić pričao o koncertu koji je bio planiran za 6. mart, i o neizvesnosti cele situacije zbog epidemije.

Pevač je na početku razgovora istakao kako nije siguran da li će održati svoj tradicionalni koncert u susret Osmom martu, koji je bio zakazan u subotu, šestog marta u Kombank dvorani.

„Pre nego što sam došao kod vas u emisiju, čuo sam se s ljudima iz Kombank dvorane i sve je neizvesno i dalje, ukoliko se desi to zatvaranje, a nadamo se da neće. I ja, kao i svi ostali uvek se nadamo nekom čudu, da će se situacija generalno promeniti.“

Željko Vasić Foto:Nova S

Nakon toga pevač se osvrnuo na koronu i na to kako se javnost ponaša u doba epidemije.

„Mi ovo nismo shvatili za ozbiljno. S jedne strane imate teoretičare zavere, s druge strane imate i one druge. Narod je potpuno sluđen i izbezumljen. Mi živimo u jednoj šizofreniji totalnoj. To je moj utisak. Čovek je nesnađen“, smatra Željko Vasić i dodaje kako ne može da shvati ljude koji u jeku pandemije idu na zimovanje.

Željko Vasić Foto:Nova S

„Stvarno ne mogu da razumem tu potrebu da ne želimo da se odreknemo ličnog komfora i da je sad jako potrebno da odemo na zimovanje. Nije pitanje da li je nešto dozvoljeno ili nije, već da ja imam svest o tome da li ja treba sad to da radim.“

Celo njegovo gostovanje pogledajte u videu ispod.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar