Zavirite u luksuznu vilu Meg Rajan od 5 miliona evra

Showbiz 31. avg. 202012:40
Podeli:
Meg Ryan
Meg Rajan Foto:EPA-EFE/ALEXANDRA WEY

Holivudska zvezda Meg Rajan, kupila je novu nekretninu - luksuznu vilu od 5 miliona evra koja se prostire na 15 hiljada kvadratnih metara i koja podseća na planinski hotel izolovan u prirodi.

Stilski urađena, moderna rezidencija od oko 4.300 kvadratnih metara izaziva opušteni spokoj i podseća na pravi butik hotel. Okružena drvećem i planinama, glumičina vila sadrži tri prostrane spavaće sobe i čak tri velika i jedno malo luksuzno uređeno kupatilo. Celo imanje ima oko 15 hiljada kvadratnih metara.

PROČITAJTE JOŠ

Nekoliko soba je prilagođeno za kućne kancelarije, takođe sa velikim staklenim, balkonskim vratima koja omogućavaju izlazak i pogled u prelepi vrt.

Spavaće sobe velikodušno su proporcionalne sa glavnim apartmanom koji se otvara metalnim ukrašenim vratima od stakla i gleda u bujnu baštu. Svaki detalj posebno je uređen, pa svuda preovladavaju drvo i topli tonovi, baš kao u planinskim domovima i hotelima.

Uz to poseban deo ove prostorije čini neverovatni garderober u kome preovladava mermer, a koji sadrži specifičnu kadu za opuštanje s pogledom na vrt i planinu.

Zadnji deo kuće ima fantastičan pogled na planine preko krovova i izlazi na masivnu terasu od crvene cigle sa dvorišnim kaminom i prilagođenim roštiljem za pripremu hrane. Kameni stubovi ukrašeni vinovom lozom podsećaju na romantične građevine iz antičke Grčke i vode popločanom stazom do velikog bazena i spa oaze.

Između stubova nalaze se i jajaste ljuljaške sa mekanim jastucima, pa je Meganinim gostima omogućeno i pravo baškarenje na terasi koje gleda na bazen i veliku fontanu ukrašenu mermernim kamenom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar