Zapalila se porodična farma glumice Dženifer Lorens

Podeli:
Foto:EPA-EFE/NINA PROMMER

U velikom požaru porodica popularne holivudske glumice Dženifer Lorens ostala je bez dela porodične farme u američkom Kentakiju.

PROČITAJTE JOŠ

Farma koja je radila i kao dečji letni kamp „Hi ho“ ostala je bez glavne štale, a požar je, prema pisanju portala „Daily Mail“, gasilo čak 30 vatrogasaca.

Oni navode da je požar bio toliki da se vatra mogla videti s udaljenosti od nekoliko kilometara.

U požaru, pišu, nije bilo ljudskih žrtava, ali je navodno trebalo više od sat vremena za gašenje vatre samo u glavnoj štali.

„S velikom tugom obaveštavamo vas o strašnom požaru koji se dogodio na našoj farmi. Duboko smo zahvalni što niko od ljudi i životinja nije stradao u tragediji, ali svejedno tugujemo zbog toga što su propale godine truda i rada koji smo ulagali u ovo mesto, kao i brojne uspomene. Rečima ne možemo opisati tugu koju sada osećamo“, napisali su na Instagram stranici ovog kampa, pa su se ovom prilikom zahvalili i vatrogascima na pomoći.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Camp Hi-Ho (@camp.hi.ho)

Portal „TMZ“ piše kako je Blejn Lorens, vlasnik farme i brat slavne glumice Dženifer Lorens, poslao mejl roditeljima bivših i trenutnih članova kampa, u kojem je detaljno naveo šta su sve izgubili u požaru: štale za konje, prostor za jahanje, paviljon za umjetnost, garažu punu opreme…

On je zatražio i donacije koje će pomoći da se šteta sanira. Blejn je obećao da će farma i kamp biti obnovljeni i otvoreni do leta sledeće godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blaine Lawrence (@blainelawrence)

Njegova sestra, poznata holivudska glumica Dženifer Lorens, čija se imovina procenjuje na 160 miliona dolara, zasad se nije oglašavala povodom ovog nemilog događaja.

Foto:EPA-EFE/NEIL HALL

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar