Foto: Printscreen/YouTube/Dino Merlin

Kantautor Dino Merlin nakon više od šest godina objavio je pesmu "Mi", kojom je najavio predstojeći, dvanaesti studijski album po redu. Ovim singl merlin je obradovao svoju publiku, posebno zbog poruke koju ona šalje.

PROČITAJTE JOŠ

„Pesma ‘Mi’ je pesma o nama u svetu koji se menja i nama koji se menjamo zajedno sa svetom, hteli mi to ili ne. Da li će to biti promena nabolje ne zavisi samo od sveta nego i od nas“, rekao je Dino Merlin i dodao:

„U vreme pandemije, još jednom vidimo kako smo upućeni jedni na druge, kako zavisimo jedni od drugih, kako smo zajedno u ovome i kako samo zajedno možemo preživeti ovu novu nevolju koja nas je zadesila i kako bismo više nego ikad trebali biti ‘Mi'“.

Plan je bio da singl izađe na proleće ove godine, ali je zbog pandemije koronavirusa odloženo objavljivanje pesme za neka bolja vremena.

„S obzirom na to da bolja vremena sporo dolaze, život ide dalje, a pandemija, čini se, nema nameru brzo da ode, život i ‘Mi’ moramo dalje. Život ne čeka na nas pa ni ‘Mi’ nećemo čekati na život već treba da živimo i radimo. Tako da je proleće za pesmu ‘Mi’ stiglo krajem oktobra“, rekao je kantautor.

Jedna od poruka pesme „Mi“ jeste da ne smemo gubiti optimizam, veru i nadu iako vreme nije najsrećnije, kao i da moramo pokazati sami sebi da iz loših vremena možemo izaći kao bolji i plemenitiji ljudi.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar