Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

"Bavila sam se lepim kreativnim stvarima vezanim za moju karijeru, a i nekim drugim vezanim za neku drugu ljubav koju imam, a to je uređenje i arhitektura. Nisam arhitekta, daleko od toga, ali te stvaru su mi pomagale da iz nekih teških životnih situacija, koje sam nažalost imala ovog leta, izađem", rekla je pevačica za portal Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Viki Miljković spremno je dočekala nastavak snimanja emisija „Zvezde Granda“, koje su pre nekoliko meseci prekinute zbog koronavirusa. Pevačica je to vreme iskoristila za odmor sa porodicom, a ujedno se posvetila arhitekturi i uređivanju svog stana. S obizirom na to da je još uvek u žalosti zbog smrti majke, koja će joj zauvek faliti, ona se tokom leta susrela sa još nekim teškim situacijama. Međutim, uz pomoć kreativnih obaveza ona je uspela da ih prevaziđe i na scenu se pojavi u punom sjaju, a to je i potvrdila u razgovoru za portal Nova.rs.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Mislim da sam ostala manje – više ista, kilo dole, kilo gore. Prijao mi je odmor u svakom slučaju. Bavila sam se lepim kreativnim stvarima vezanim za moju karijeru, a i nekim drugim vezanim za neku drugu ljubav koju imam, a to je uređenje i arhitektura. Nisam arhitekta, daleko od toga, ali te stvaru su mi pomagale da iz nekih teških životnih situacija, koje sam nažalost imala ovog leta, izađem. Kod mene se uvek nešto menja, ali uživam u tome“, rekla je, između ostalog, Viki Miljković.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)