Podeli
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

"Mislim da su cene malo prepumpane kako bi se o tome pričalo, pa da bi došli do neke cifre. Ja ne komentarišem ni taj rijaliti jer ne gledam, niti me to zanima. Živim u nekom drugom svetu, ali ne mogu da se ne osvrnem na period pre 15 godina i sada. Ne možemo uopšte da stavljamo znake jednakosti jer to nisu pevači", rekla je nekadašnja "kraljica klubova" Marina Tadić, koja nema želju da se vraća u leglo raznoraznih likova i pojava.

Pevačica Marina Tadić već 15 godina nosi nosi simbol “Kraljica klubova” i važi za naslednicu Danijele Vranić, koja je nekada žarila i palila scenu. Međutim, kada se krajem januara rodila ćerku Veru, Tadićeva se totalno povukla sa scene i skoro da je nije bilo nigde do četvrtka, kada se pojavila na promociji pesme kod svoje prijateljice Ilde Šaulić. Tadićeva je u razgovoru za portal Nova.rs govori o tome da nema želju da peva u klubovima jer danas tamo nastupaju rijaliti učesnici, koji nikada nisu osetili “krvavi znoj” na svojoj koži. Takođe, Marina otkriva da ju je Danijela Vranić dovela u Beograd i otvorila joj put ka uspehu, a dotakla se i majčinstva, pogleda na današnju estradu i drugih zanimljivih stvari.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

“Ja jesam bila žena “mangup”, ali uvek sam želela porodicu. Ja sam vrlo topla žena, ali to ne pokazujem jer bi me svako zgazio. Svakoj ženi dođe vreme kad prestane sa tim mangupisanjem, kao “Sad me tražiš, sve mi se čini”. Mislim daje moje to vreme došlo. Jednostavno sve nekako prođe, svega se čovek zadovolji i nisam željna ničega. U ovom gradu sam 15 godina, pevala sam na svim splavovima, klubovima, bila na svakom mogućem dešavanju u gradu. Sad je vreme da malo propustim i pustim mlađe da pređu ovaj put koji sam ja prešla. Ali, čini mi se da oni ne prelaze taj put koji smo mi prešli. Mi smo ipak pevali po tim klubovima šest dana u nedelji i to je zaista bilo pevanje po šest, sedam sati. Nisi mogao da uđeš ako ne pevaš i nemaš neki nastup da ljudi zaista dođu zbog tebe. Danas je sve poremećeno i nemam neku želju da se vraćam u to”, rekla je Marina i prisetila se kakva je konkurencija bila u jeku njene popularnosti.

“U trenutku kada sam se ja pojavila, Danijela Vranić je već bila kraljica splavova. Tada splavovi nisu bili kad sada. Pre 15 godina su imali neku jačinu. Danijela je neko ko mi je jako pomogao i mnogo je volim. Ona me je dovela u Beograd i rekla: “Ona će da peva tu i tu jer je moja sestra”. I dan danas se zahvaljujem toj ženi jer je stala iza mene. Nekako sam morala da se potrudim i dokažem da me je s razlogom tu dovela, a onda sam je i nasledila. Imala sam fazon kao ona. Tada su uglavnom bili narodnjaci osim Ane Nikolić, Nataše Bekvalac, ali one nisu tako radile po klubovima kao ja. Danas nema dokazivanja. Zaista bih bila srećna kada bih videla te neke mlađe kvalitetne pevače koji rade kao Danijela Vranić, Mia Borisavljević, Ana Kokić koje su punile lokale… To su sve žene koje su ozbiljno radile po klubovima”, rekla je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ

Marina tvrdi da rijaliti učesnici poput Lune Đoganih i drugih ne uzimaju za nastup od po 10.000 evra, te da su to samo lažne priče.

“Mislim da su cene malo prepumpane kako bi se o tome pričalo, pa da bi došli do neke cifre. Ja ne komentarišem ni taj rijaliti jer ne gledam, niti me to zanima. Živim u nekom drugom svetu, ali ne mogu da se ne osvrnem na period pre 15 godina i sada. Ne možemo uopšte da stavljamo znake jednakosti jer to nisu pevači”, kazala je ona.

Ceo intervju pogledajte u video snimku na početku teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar