Novogodišnji intervju Vesna Zmijanac: Priželjkujem ljubav

Showbiz 01. jan. 202118:01
Podeli:
Vesna Zmijanac Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Pevačica Vesna Zmijanac navikla je na brz i turbulentan život, ali protekle godine po prvi put je pronašla svoj mir i sklonila se iz grada na svoje imanje na Bukulji. Toliko se udaljila od svega, da čak ni telefon nije koristila. Ako uzmemo u obzir njenu uspešnu muzičku karijeru, nekadašnja seks bomba je od 2020. godine očekivala da će biti jedna od uspešnijih, jer je trebalo da održi nekoliko beogradskih koncerata u Sava centru koji su rasprodati do poslednjeg mesta, ali su odloženi zbog situacije sa pandemijom. U velikom novogodišnjem video intervjuu za Nova.rs folk zvezda sumira proteklu godinu, ali i po prvi put otkriva da ima tri velike želje u 2021. godini - priželjkuje duhovnu ljubav, da bude zdrava i da dobije još jedno unuče.

„Nikoliji i zetu ću poželeti jednog brata ili jednu sestru mojoj unuci Rei, a sebi želim da budem zdrava, jer dok sam zdrava sve ću lako. Volela bih da odradim te koncerte u Sava centru, koji su odloženi zbog pandemije, vreme je. Žao mi je jer je taj svet kupio karte i mi smo se tako spremili. Verujem da će u narednoj godini to biti urađeno“, rekla je Vesna, a na naše želje da pronađe istinsku ljubav ona se osmehnula i zahvalila.

Vesna Zmijanac Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

„Ne treba mi da se zaljubljujem, ali jedna duhovna ljubav bi mogla da se desi. Volela bih“, rekla je pevačica.

Zmijanac ističe da nije očekivala da će situacija sa koronavirusom potrajati skoro godinu dana, te da se zbog cele situacije loše oseća, jer ne želi da živi kao u kavezu.

„Nije me bilo, zna se zašto. Nekako i nisam bila nešto raspoložena u ovom vremenu da idem po televizijama, dajem intervjue jer nemam šta da kažem, a ne bih da pričam o koroni o kojoj  24 sata non-stop neko priča. Bila sam u mojoj kući na Bukulji dosta vremena. Otišla sam u martu ove godine misleći da će brzo proći, taman mesec, dva, tri da se malo odmorim. Međutim, kao što vidite, ispomerasmo i drugi put moje koncerte u Sava centru, sad su zakazani za mart. Bog sveti zna da li će i to biti. Jedno je izvesno – mi ćemo održati jer niko karte vratio nije. I tako…“, priča Vesna i dodaje da je započela radove na kući iz dosade.

Vesna Zmijanac Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

„Otvorila sam radove, naravno. Ja sam tako svojevremeno bila par dana na Bukulji, i onda odem nazad u Beograd. Nikad ovako dugo u cugu, u vezu što bi se reklo. Onda sam videla da fali ovo, da fali ono, da treba popraviti svašta nešto. To sam radila skoro do sad, i čini mi se da još nisam završila. Kako je krenulo, možda ću zaboraviti i da pevam (smeh). Već sam nervozna i ljuta, moram priznati, pošto sam tamo gde sam nemam od čega ni da umrem, a kamoli da zaradim koronu. I onda mi to sve smešno pada kad dođem u ovaj Beograd i vidim kako su svi stavili ove, da ne kažem šta na usta, i gde treba, i gde ne treba. Ja sam žena koja voli slobodu i ne volim da me vezuje ništa, a ovo je neko vreme gde vas sve nešto vezuju, te u autu, te stavite maske, te ovo, te ono… Nisam ja to. Ne mogu“, rekla je Vesna.

Vesna Zmijanac Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Ceo video intervju sa Vesnom Zmijanac pogledajte na početku teksta u video snimku.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar