Veče sa Ivanom Ivanovićem: Gost Željko Rebrača

Emisije 16. nov. 202007:01
Podeli:
Željko Rebrača Foto: NOVA S

Voditelj Ivan Ivanović ugostio je proslavljenog košarkaškog asa, Željka Rebraču, u svojoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", koja se emituje svakog petka na televiziji Nova S.

Legendu srpske košarke nije bilo jednostavno dovesti pred kamere. Međutim, voditelj se našalio da je iskoristio svoj neodoljiv šarm na koji je Rebrača, ipak, pristao da dođe u njegovu emisiju. Razgovor su započeli novootvorenom akademijom „Rebrača“, a potom se osvrnuli na mnoge zanimljive teme.

PROČITAJTE JOŠ

„Krenuli smo pre nekih šest meseci. Ranije ni ja nisam bio spreman za neko prenošenje znanja ka deci, ali šest meseci smo se spremali i pre dva meseca smo otvorili. Pokušavamo nešto malo drugačije da uradimo nego što su generalno školice košarke. Imamo ozbiljnu grupu trenera, hoćemo da uvedemo časove engleskog jezika, da radimo radionice i predavanja na kojima će predavati profesori, doktori i drugi. Kad sam odlazio u Italiju, ja nisam znao ni engleski, ni italijanski (smeh). Snalazio sam se tako – staneš i slušaš. Više mi leži italijanski“, rekao je, između ostalog, Rebrača.

Pogledajte celu emisiju u video snimku na početku teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar