Šon Koneri
Šon Koneri sa suprugom Mišelin kada je napunio 80. Foto: EPA/ARMANDO ARORIZO

Smrt glumca Šona Konerija nije bacila poresku prevaru njegove supruge Mišelin u senku. Ona, pak, s druge strane, poriče bilo kakvu umešanost u prevaru "tešku" 21 milion funti u vezi sa prodajom kuće u Marbelji, piše britanski "Sun", a prenosi "Jutarnji list".

PROČITAJTE JOŠ

Španske vlasti upozorile su da nameravaju da obaveste Mišelin o optužnici kako bi moglo da se održi suđenje, a tužitelji ističu „nedostatak saradnje“ s vlastima na Bahamima.

Koneriju, koji je s njom bio u braku 45 godina, rečeno je 2014. da on neće morati da se suoči sa sudskim procesom zbog prodaje njihove kuće 1999. godine. Njihova je kuća, naime, srušena i na prevaru je izgrađeno čak 70 stanova, uprkos urbanističkim pravilima koja kažu da može da se izgradi samo pet.

Glumčevi advokati, gradonačelnik Marbelje i šest većnika završili su u pritvoru zbog prevare. Sudija je zaključio da bi trebalo suditi i Mišelin, inače rođenoj u Francuskoj, te da joj preti kazna zatvora, kao i velika novčana kazna ako bude proglašena krivom za poresku prevaru.

 

View this post on Instagram

 

Happy Birthday Sean Connery! #SeanConnery #August25th #August. Here is Sean with his Partner Micheline Roquebrune

A post shared by SCREAM WARRIORS (@screamwarriors) on

Udovica Šona Konerija optužbe je nazvala „glupostima“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)