Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Četvrta sezona hvaljene i nagrađivane serije "The Crown" (Kruna) tek je sredinom novembra puštena u etar, a već su u pregovorima za snimanje novih nastavaka koji će obradovati javnost i gledaoce. Nakon uspešne dve glumačke sezone Olivija Kolman, koja je igrala kraljicu Elizabetu II, oprašta se s tom ulogom, te dobija zamenu.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što smo u prve dve sezone serije „The Crown“, koja prikazuje život britanske kraljevske porodice, u ulozi kraljice Elizabete II imali prilike da gledamo sjajnu glumicu Kler Foj, njenu biografsku priču je preuzela nešto starija koleginica Olivija Kolman.

Ona se sjajno uklopila u ovu ulogu, pa se gledaoci treće i četvrte sezone, u kojima je igrala, sada teška srca s njome opraštaju. Uloga britanske kraljice će u novim nastavcima, koje produkcija tek priprema za znatiželjne gledaoce, pripasti 64-godišnjoj Imeldi Staunton.

Staunton je cenjena britanska pozorišna, filmska i televizijska glumica i pevačica, koja je glumom počela da se bavi još 70-ih godina.

Imelda Stonton Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Kao i uvek skromna Kolman, veruje da će njena naslednica biti mnogo bolja, te da će lik britanske kraljice prikazati fantastično.

Dodala je u svom razgovoru za medije i da jedva čeka iduće dve sezone u kojima će igrati upravo Imelda.

Imelda Stonton Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

„Imeldu izuzetno cenim. Još uvek se nismo čule, te nemam nameru da dajem nikakve savete jer smatram da je mnogo iskusnija i bolja od mene“, rekla je ponizno Kolman.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.