Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Član srpske kraljevske porodice, Filip Karađorđević, postao je hit na Tviteru zbog svojih odgovora na humoristični profil "Neguj mo srbski" i zbog činjenice da itekako ume da se našali na svoj račun.

Naime, Filip Karađorđević je nedavno objavio fotografiju kojom se zahvalio na deset hiljada pratilaca na Tviteru. Profil „Neguj mo srbski“, krenuo je sa pošalicama na njegov račun, praveći mimove, ili fore, od fotografije. Iako niko to nije očekivao,odgovor je stigao upravo od Filipa.

„Kojekude, NegujMo brate moj, tak’o vreme došlo…“, napisao je on na ćirilici, odgovarajući na pošalicu pomenutog profila koji je napisao da je njegov predak Karađorđe nekada pričao „Ubio sam 10.000 Turaka, hvala svima na čestitkama“, praveći paralelu sa nekim prošlim vremena.

Tu, međutim, nije bio kraj.

Na konstataciju profila „Neguj mo“ da „Karađorđe zna da primi šalu“, Filio se ponovo nadovezao.

„A šta si ti mislio NegujMo, brate moj, pa naši smo. Čuvaj se, nosi masku, peri ruke, budi dobar, pozz“, napisao je on.

„Neguj mo“ i Filip Karađorđević su potom nastavili šalu, te je profil napisao da neko drugi vodi Tviter nalog Filipa Karađorđevića i da ima jedan jedini zadatak – da ne napravi pravopisnu grešku.

„NESME GREŠKA DA SE DESI ALOEEEEE BRT MOJ“, odgovorio je Filip.

Njihova prepiska je sakupila na hiljade lajkova na ovoj društvenoj mreži, a skrinšotovi i ripostovi su masovno krenuli da se šire Tviterom i Instagramom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.